Τριήμερη εκδρομή στο ΓΥΘΕΙΟ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΔΙΡΟΣ (2016)

DSC 0137 - Αντίγραφο

Στις 07-08-09 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή του σχολείου μας.Αφήνοντας νωρίς το πρωΐ πίσω μας την Αθήνα, φτάσαμε το μεσημεράκι στην Κοινοπολιτεία του Μυστρά, όπου μας περίμενε ο ξεναγός για την ξενάγηση.Αφου τσιμπήσαμε στη Σπάρτη, συνεχίσαμε το δρόμο μας προς το Γύθειο, όπου τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο.Μια μικρή βραδινή βόλτα στο όμορφο Γύθειο, ολοκλήρωσε την 1η μας μέρα.

Τη 2η μέρα το πρωΐ, ξεκινήσαμε για τη Μονεμβασιά.Περιηγηθήκαμε στο υπέροχο κάστρο της και επισκεφτήκαμε το σπίτι του Γ. Ρίτσου. Επιστρέφοντας στο Γύθειο, το απόγευμα, ενημερωθήκαμε για τα παραδοσιακά προϊόντα του και καταλήξαμε με παιχνίδια γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου μέχρι αργά το βράδυ.

Την 3η μέρα, επισκεφτήκαμε τα μοναδικά σπήλαια του Διρού και μετά την πλωτή ξενάγηση, θαυμάσαμε τους γραφικούς Μανιάτικους πύργους και σταματήσαμε για λίγο στην πανέμορφη Αρεόπολη για φαγητό.

Η επιστροφή στην τσιμεντένια Αθήνα μετά από τόσες ομορφιές ήταν δυσβάσταχτη...

Την εκδρομή συνόδευσαν ο κος Θωμάς Γεωργιάδης, η κα Ζαχαρούλα Κουτσαντωνάκη και η κα Μαρία Χωριανοπούλου.

Συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στην εκδρομή, πήραμε τόσο από το πρακτορείο όσο και απο το ξενοδοχείο.